toprut-tem.GIF (4117 bytes)
 
temareslog.GIF (8841 bytes)
 
FRANKRIKE CENTRALMASSIVET OCH SYDKUSTEN
Omvärldsorienterad Franska och skolbesök. Beställ kursarrangemang.

De lärare i franska som valt att följa med på denna kurs har upplevt närmandet till Frankrike, till fransk skola, till det franska landskapet och det franska samhället mycket inspirerande. De fick med sig hem mer allsidiga kunskaper än vad en veckas innesittande i en fransk kurslokal ger.

Skolledning och lärare vid den franska skola vi besöker brukar göra en entusiastisk insats och fina kontakter har skapats. Vi planerar och förbereder skolutbyten. Sådana har redan genomförts på en del håll. Vi beger oss ut till några representativa områden. Vi bedriver fältstudier i berglandskap, i grottor, vid vulkankratrar, i floddalar, kanaler, deltan, naturparker och vi möter ett rikt fågelliv och en artrik medelhavsflora. Och vi lägger in kulturbesök, kontakt med media etc.

Flyg, transporter, hotellförläggningar, exkursionsprogram planeras med största omsorg. Vi flyger med SAS och vi färdas i en bekväm långfärdsbuss. Vi har trivsamma hotell. Halvpension ingår.
Routen är Genève, Lyon, Arles, Camargue, Montpellier, Meyrueis, Gorge du Tarn, Le Rozier, Severac, Garabitviadukten, St Flour, Cl. Ferrand, Puy de Dome, St Etienne, Lyon och åter till Genève.
 

Ring +46-90-12 65 33 eller faxa 77 81 61 eller maila för ytterligare uppgifter och ev önskemål. info@education-centre-uu.se


Ansvarig utgivare: Eilert Hörnberg e-mail:info@education-centre-uu.se
Webmaster: Staffan Hörnberg, e-mail: staffan.hornberg@umea.se
Uppdaterad:2006-03-04